Shane Tusup Szabó Zsófi

22 hours agoUgyanazon a helyen de külön szórakozott Szabó Zsófi és Shane Tusup a friss Instagram-bejegyzéseik alapján ugyanis mindketten megfordultak a Balaton Soundon a hétvégén. 20 hours agoPedig szakítottak.


Szabo Zsofi Shane Tusup Women Fashion Women S Top

A közös történetük júniusban kezdődött amikor Tusup a Reggeliben vendégeskedett az adás háziasszonyai aznap Peller.

. Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal tavaly januárban viszont bejelentette hogy elválik a férfitől. Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották jegyességüket mi történhetett. Szabó Zsófi és Shane Tusup 2021 nyarán jöttek össze február óta jegyben jártak ám két héttel ezelőtt a közösségi oldalaikon jelentették be hogy szakítottak.

Ez azonban nem azt jelenti hogy az egykori sztárpár újra összejött volna hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk. Közös bejegyzés nem született így nem tudni hogy találkoztak-e de a külön-külön feltöltött posztjaikon az látszik. 21 hours agoA Blikk szemfülesen kiszúrta hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundról töltött fel sztorikat ami azt jelenti hogy a szakítás után kvázi egy helyen bulizott az úszóedző és a műsorvezető.

Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításáról szinte az egész magyar sajtó beszámolt hiszen úgy tűnt minden rendben volt a jegyben járó szerelmeseknél. Ugyan külön-külön de mindketten leutaztak a Balaton Soundra bulizni egyet - szúrta ki a BlikkAz úszóedző láthatóan már az odafelé vezető úton is jól érezte magát erről 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében videót. Zsófi az új fotóján pohárral a kezében látható Alesso fellépésén Shane pedig a barátai körében szintén némi ital társaságában.

Szabó Zsófi jól láthatóan kirobbanó formában van amióta újra szingli lettAz. Könnyen lehet hogy újra találkozott a Balaton Soundon Szabó Zsófi és Shane Tusup - szúrta ki a Blikk. Az úszóedző nem sokáig bánkódott már két.

Shane Tusup és Szabó Zsófi mesébe illő kapcsolata viharos véget ért melyet a múlt hónap közepén hoztak nyilvánosságra. A BudaPestkörnyekehu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. Szabó Zsófi és Shane Tusup alig két hete bontották fel az eljegyzésüket.

Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen szórakoztak noha nem együtt de mindketten a Balaton Soundról jelentkeztek be. Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundon buliztak. 86 nappal ezelőtt egy különleges napon 2022.

Shane Tusup és Szabó Zsófi szerelmi története már hónapok óta tartott. Szabó Zsófi és új párja Shane Tusup aki korábban Hosszú Katinka férje volt a Fókuszban meséltek párkapcsolatukról és arról hogy ismerkedtek megA riport elején Szabó Zsófi leszögezte nem szeretné kirakatba tenni a kapcsolatát az edzővel. Szabó Zsófi a Blikknek nyilatkozott miután szakított Shane Tusuppal.

Alig három hónappal az eljegyzésük után jött a hír hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup véget vetnek a kapcsolatuknak. Nemrég a Best magazin címlapján is bejelentették hogy egy párt alkotnak. Shane Tusup és Szabó Zsófi mesébe illő kapcsolata viharos véget ért melyet a múlt hónap közepén hoztak nyilvánosságra.

Az együtt töltött éjszaka azt mutatja Hosszú Katinka volt férje már nem csak az interneten udvarol szép szavai végre célba értek. Budapest Este érkezett és csak másnap reggel távozott Shane Tusup fekete Mercedesével Szabó Zsófi otthonából. Az okokról senki sem beszél a körülményeket egyelőre senki sem ismeri mindenki találgat mi vethetett véget az álompár kapcsolatának.

Szabó Zsófi jól láthatóan kirobbanó formában van amióta újra szingli lettAz egyedülálló édesanya a Shane Tusuppal való eljegyzés felbontása után ismét a kisfiára a sportolásra és a munkájára koncentrál elsősorban. A Best magazinnak meséltek együtt arról hogyan indult a kapcsolatuk és azt is elárulták öt hónap után mit éreznek a másik iránt. Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme.

Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen szórakoztak noha nem együtt de mindketten a Balaton Soundról jelentkeztek be. A hír váratlanul érte a nyilvánosságot hiszen már az esküvőt is tervezgette a jegyespár. Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

2 hours agoA Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Szépségkirálynővel alázza meg Shane Tusup Szabó Zsófit. Úgy tűnik hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup agya ezúttal nagyon egy rugóra járt.

Megszólalt Shane Tusup és Szabó Zsófi közeli ismerőse. 22 hours agoBevezető szöveg megjelenítése. Bár az érintettek nem beszélnek egyre több dolog derül ki Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának hátteréről.

Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire. Nem várt szerelem az övék. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért.

2021 december 1-jén jelentették be hogy együtt járnak Shane Tusup akkor élete szerelmeként aposztrofálta a műsorvezetőt. Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire. Úgy tűnik azonban továbbra is egy rugóra jár.

Lazban Eg Majka Majoros Hajnit Ugy Kaptak Lencsevegre Hogy Mindenkinek Kaprazik A Szeme 17 hours agoPedig szakítottak. Akadnak azonban olyanok akik szerint nincs veszve minden. Február 22-én jegyezte el Szabó Zsófit Shane Tusup.

Kapcsolatukat csak két hónappal előtte tavaly decemberben vállalták fel a nyilvánosság előtt pedig szeptember óta már sejthető volt hogy ők. Szabó Zsófi és Shane Tusup nem sokkal eljegyzésük után jelentették be szakításukat ami mindenkit meglepett hiszen semmi nem utalt arra hogy megromlott volna. A sztárpár azóta sem osztotta meg azt pontosan mi vezetett a szakításhoz azt viszont mindenki furcsállja hogy ilyen könnyedén mosolyogva túlléptek egymáson.

Szabó Zsófi és Shane Tusup Fotó. Berki halála is szerepet játszott ebben. Mindenkit megdöbbentett hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup három hónappal a romantikus eljegyzésük után bejelentették.

A két híresség között látszólag semmilyen kapcsolat nincs szakításuk óta melynek okát hivatalosan mind a mai napig nem hozták nyilvánosságra. A hír miszerint külön folytatják sokakat megrázott Shane többször is megpróbálta magát visszakönyörögni Zsófihoz miután azonban folyamatosan sikertelenül járt másnál kereste a boldogságot. 19 hours agoNem együtt de mindketten a Soundról jelentkeztek be.

Noha eddig nem reagáltak a kapcsolatukat firtató hírekre a Blikk fotói most leleplezték a párost.


Eleg Egyertelmu Megszolalt Az Eskuvorol Shane Tusup In 2022 Movie Posters Movies Poster


Mar 59 Eves Es Igy Nez Ki Alain Delon Soha El Nem Ismert Fia Ezt Uzente 86 Eves Edesapjanak In 2022 Feltekenyseg Apak Fiuk


Megszolalt A Kapcsolatukrol Shane Tusup Zsofi Keresett Meg Engem Joga Kezdoknek Joga


Szabo Zsofi Torokbalinti Hazaban Kezdte Meg Kozos Eletet Az Rtl Klub Musorvezetoje Es Hosszu Katinka Volt Ferje Shane Tusu Pinterest Logo Company Logo Live Tv


Itt A Valasz Ezt Irta Vissza Szabo Zsofi Shane Tusup Romantikus Uzenetere


O Eletem Szerelme Shane Tusup Szabo Zsofiert Szakitott Korabbi Parjaval


Visszater A Szerencsekerek Cimu Legendas Musor Elkepeszto Hogy Ki Lesz A Musorvezetoje In 2021 Mens Tops Mens Tshirts Men


Lazban Eg Majka Majoros Hajnit Ugy Kaptak Lencsevegre Hogy Mindenkinek Kaprazik A Szeme

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1